Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
chyba basitek prowadzi na punkty po pierwszej rundzie. pokazała więcej zimnej krwi i opanowania. zobaczymy dalej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
jasta102 napisał:
chyba basitek prowadzi na punkty po pierwszej rundzie. pokazała więcej zimnej krwi i opanowania. zobaczymy dalej

Jezeli agresja jest pokazywaniem zimnej krwi i opanowania, to tobie jaste juz podzekujemy. Ona mi grozila ze mnie przygniecie az sie zaksztusze. Publicznie mnie zastraszyła. A to wszystko przez faceta z brzydkimi zebami ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
seny ten początek , ale liczę że sie rozkręci

popcorn mi sie kończy, lecę po nachos i coś do popicia.........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Magdalena BB
(basitek)
Nowicjusz
Pozostawiam "Kolo Gospodyn Wiejskich " we wlasnym sosie ,ja lubie potrawy z "Hiltona".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
123 Posty
Aga Luba
(Luba)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
co tam trzeba pod te gwiazdki wstawić Pani Hilton?

Coś, co w swoim znaczeniu będzie uzmysławiało główny cel poruszanego wątku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
krzysztof paradoks
(paradoks)
Nowicjusz
A co jest zlego w poznawaniu ludzi przez internet????Anonimowosc? Klamstwa? Czyz poznajac plec przeciwna np w barze nie oklamujemy jej troszeczke zawsze na poczatku? Czy nie jestesmy anonimowi ,obcy? W czasach kiedy swiateczno-noworoczna kartke zastapil esemes,skype zastapil wizyte u kumpla czy kumpeli itd smieszne to troszke. Swirow nie brakuje to prawda i internet jest dla nich swobodniejsza forma pokazania siebie inaczej ale mysle ze jezeli ktos naprawde chce kogos poznac wlasnie w ten sposob to tez jest to mozliwe kwestia tylko odpowiedniej selekcji maili czy wiadomosci na portalu.
Ktos tutaj napisal ze wyglad zewnetrzy sie nie liczy-napisze brzydko gowno prawda!!!!!! Wszystko sie liczy,od swiato pogladu przez zainteresowania,seks,itd wlasnie do wygladu wlacznie!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Oj następny marudzi. Wygląd zewnętrzny liczy sie tylko dla pustych ludzi. Normalni wartościowi ludzie nie zwracają uwagi czy ktoś ma odstające uszy, krzywe zęby, pryszcza, łysieje itp.
Wiadomo, ze chcemy stworzyc pare z kims kto sie nam podoba, ale czy to musi byc miss polonia lub mister universum? Nie musi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Hilton napisał:
Oj następny marudzi. Wygląd zewnętrzny liczy sie tylko dla pustych ludzi. Normalni wartościowi ludzie nie zwracają uwagi czy ktoś ma odstające uszy, krzywe zęby, pryszcza, łysieje itp.
Wiadomo, ze chcemy stworzyc pare z kims kto sie nam podoba, ale czy to musi byc miss polonia lub mister universum? Nie musi.

Czyli mam jakies szanse u prawdziwych kobiet. Nie tylko szanse ale i fory
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Kow@lski napisał:
Hilton napisał:

pewnie nie zamocno jesteś pierdolniety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Kow@lski napisał:
Hilton napisał:

Tak, ale tylko członkiń Koła Gospodyń Wiejskich
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok